Foldemåder
Ved foldevægge forstås, at elementerne er sammenhængslede og fasthængslede til en eller to sider.

Om foldevæggen er centrisk, ekscentrisk eller kantkørende afhænger af, hvor hjulene er placeret, og hvor bredt det første element er.

Hvilken styring, der foretrækkes, afhænger af omgivelserne. Skal foldevæggen f.eks. monteres tæt op ad et vindue, kan det være hensigtsmæssigt af vælge kanthængt eller ekscentrisk for at undgå, at foldevæggen kommer til at dække for vinduet.

Nedenfor er der mulighed for at se/afprøve grundprincipperne i foldemulighederne:
1-fløjet centrisk. Eks.: 4½ element. Sidste element er som regel udført som dør.
2-fløjet centrisk. Eks.: 3½ + 3½ element. Midterste elementer er som regel udførte som dør/fløjdør.
1-fløjet kantkørende. Eks.: 5 elementer. Skal foldevæggen være med dør, er det nødvendigt med et ulige antal elementer. Er foldevæggen over en vis bredde, er det nødvendigt med gulvskinne.
1-fløjet ekscentrisk. En mellemting mellem centrisk og kantkørende. Eks.: 4¾ element. Sidste element er som regel udført som dør. Er foldevæggen over en vis bredde, er det nødvendigt med gulvskinne.
2-fløjet centrisk/kantkørende. Eks.: 3½ + 3 elementer.
Fordele ved foldevægge:
  • Hurtig at betjene
  • Mulighed for gulvskinne
  • Prismæssig som regel mere økonomiskVed mobilvægge forstås, at elementerne ikke er sammenhængslede, men rangeres ét ad gangen.

Mobilvægge kan som regel kun udføres tophængte uden gulvskinne. Nedenfor er der mulighed for at se/afprøve nogle af grundprincipperne i mobilvægge.


Mobilvæg. Eks.: 5 elementer.
Fordele ved mobilvægge:
  • Parkeringsmuligheder næsten uendelige
  • Som regel mulighed for højere lydisolering
  • Som regel mulighed for at væggene kan udføres meget høje og breddeVi er en kreditværdig virksomhed baseret på Bisnodes kreditvurderingssystem. Vurderingen er foretaget ud fra en mængde forskellige beslutningsregler. Oplysningerne bliver opdateret dagligt via Bisnodes database. Kreditvurderingen af virksomheden er således altid aktuel.

Dianaflex ApSTersløsevej 1 • 4293 DianalundTlf.: (+45) 58 26 30 64CVR-nr.: 14 24 98 93dianaflex@dianaflex.dkCookies